Drónfelvételek gyakori kérdések

Szeretnénk segíteni, hogy a lehető leggyorsabban minden kérdésedre választ kaphass, ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, melyeket most meg is válaszolunk.

Milyen hosszú drónfelvételek készítését vállaljátok?

Egy felszállással 15 percig van a gép a levegőben és a jelenlegi eszközeinkkel összesen 3x tudunk felszállni. Ez azt jelenti, hogy összesen 45 percnyi nyersanyagot tudunk elkészíteni. Az már nagyban a megrendelőn múlik, hogy ebből mennyit használunk fel.

Kinek a feladata a felszállási engedély igénylése?

A miénk. Neked nincs teendőd ezzel. Előre leegyeztetjük az időpontot, mi pedig megigényeljük a hatóságoktól a szükséges engedélyeket.

Milyen drónnal dolgoztok?

Egy Dji Inspire 1-el repülünk. Ez egy nagyon modern eszköz, ami 4K minőségi felvételeket is tud készíteni. A drón kamerája stabilizátorral van ellátva ezáltal folyamatos és remegésmentes lesz a felvétel. A Wifi kapcsolatnak köszönhetően akár több kilométeres távolságról is jól irányítható. Hozzávetőleg 70km/h sebességre képes, így eddig a határig képes gyorsabb tárgyakat, mint autó, csónak vagy motor követni.

Mennyi idővel a felvétel elkészítése előtt tudunk leadni megrendelést?

Jelenleg 30 nappal a felszállás előtt kell repülési engedélyt igényelni, így ennyi idővel a felvétel elkészítése előtt tudunk megrendelést felvenni. Azonban mindenkinek kényelmesebb, ha nem az utolsó pillanatban kell engedélyt igényelni. Ezzel az esetleges problémákat is kiküszöbölhetjük és megelőzhetjük a felszállás meghiúsulását.

Mennyibe kerül egy drón felvétel?

Ez attól függ, mit szeretnél. A legpontosabb tájékoztatást természetesen személyesen tudjuk adni, azonban az oldalunkon találsz tájékoztatást az árakról és a csomagokról.

Milyen eseményeken tudtok részt venni?

Bármilyen eseményen, amire a szervezők engedélyt adtak és megkaptuk a felszállási engedélyt. Rendszeresen készítünk drónfelvételeket esküvőkön, sporteseményeken, koncerteken. De nem csak ilyen alkalmakra hívnak minket. Készítettünk már reklámfilmeket vagy felvételeket ingatlan értékesítéshez.

Szélben és esőben is vállaltok munkát?

Egy bizonyos mértékig igen. Azonban viharban vagy zuhogó esőben nem tudunk dolgozni, mert az balesetveszélyes lenne. Nem csak a drónra, hanem a környezetére nézve is, hiszen egy ilyen eszköz a levegőből leesve súlyos károkat képes okozni. Ezeket az eseményeket szeretnénk megelőzni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük