Drónfelvétel esküvőre- Hogy ne csak a nagy nap legyen különleges!

Az esküvő életében egy nagyon fontos momentum. Általában hosszú hónapokig készülünk rá. Össze írjuk a vendégek listáját, kiválasztjuk a helyszínt, a hölgyek megkeresik az álom esküvői ruhát. Rengeteg munka, hogy ezen a napon minden a legjobban menjen. Azonban ennek a csodás pillanatnak is vége lesz egyszer, ezért megérdemli, hogy méltóképpen örökítsük meg azt. Egy drónfelvétel olyan emlékdoboza lesz ennek a napnak, amit mindig szívesen nyittok majd fel.

Esküvői fotós vagy drón felvétel?

A kettő nem zárja ki egymást! Egy jó esküvői fotós a földön örökíti meg az eseményeket, mi pedig az levegőből készítünk felvételeket. A kettő együtt pedig csodás végeredményt alkot majd!

Ti is szeretnétek egyedi esküvői képeket, esküvői videót?

Minden pár azt szeretné, hogy ezt a különleges alkalmat úgy örökíthessék meg, hogy a felvételek évekkel később is visszaadják az ott tapasztalt hangulatot, érzéseket. Sokáig csak bizonyos látószögekből volt lehetőség a különleges pillanatok megörökítésére, a drónok azonban új kapukat nyitottak meg a párok előtt is, hiszen így már nem kell helikoptert bérelni a madártávlatból készült képekért, videókért. Biztosak lehettek benne, hogy ezek a felvételek 10-20-30 év múlva is különleges érzéseket csalnak majd elő.

Miben másabbak, mint a földi felvételek?

Bár a földről készült videók és képek is nagyon szépek mégsem képesek ugyan azt a különleges élményt visszaadni, mint egy drón felvétel. Ez a perspektíva semmihez nem fogható.  A távirányítású drónok nem csak nagy magaslatokból készíthetnek képeket, videókat, hanem egészen közelről, akár beltérben is. Ennek köszönhetően a nagy napotokból nem lesznek elveszett pillanatok.

Neked kellenek drón felvételek?

Naná! Mindenkinek ajánljuk, aki igazán különleges módon szeretné megörökíteni ezt a pillanatot, hogy az hosszú évek múlva is teljes valójában adja át az ott átélt érzéseket. Ezekre a felvételekre hosszú évek múlva is nagyon büszkék lesztek!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük