Drón videó ötletek

Tartalomjegyzék:
Drón videó mezőgazdasági területekről
Építkezés ellenőrzése drón felvétel segítségével
Drón videó és az ingatlan eladás
Sportesemények rögzítése
Drónos reklám videók

A drónos videózás igazán sokoldalú és látványos. Ha volt már tapasztalatod egy saját videó elkészítésében, akkor biztosan azóta is élvezettel nézed újra.
Ha drón felvételről van szó a legtöbben az esküvői videózásra gondolnak. Ez egyre elterjedtebb módja a nagy nap megörökítésének, de mi lehet még az az életünkben, amikor jól jöhet egy drón? Mit érdemes megörökíteni ezzel a lenyűgöző technikával? Adunk pár drón videó ötletet amire lehet, hogy még te sem gondoltál.

Drón videó mezőgazdasági területekről


A mezőgazdaságban tevékenykedsz? Nagyon hasznos lehet egy drón felvétel arról, milyen állapotban van a mezőgazdasági termény. Térképezd fel a mezőgazdasági területeidet! Ezek sokszor nehezen megközelíthetőek területek, vagy sok időbe telne míg körbe járnád. A drón videóval ezt egyszerűen megteheted, ami idő és költséghatékony megoldás.

drón felvétel mezőgazdasági területekről


Néhány terület, ahol jól jöhet a légi videózás:

  • gyümölcsös területek
  • mezőgazdasági területek és épületek megfigyelése
  • állattartás esetén a jószágok megfigyelése
drón felvétel a gyümölcsösökben

A feltérképezést egy drón segítségével időzíteni tudod, hogy időben kiderítsd, ha fontos lépésekre van szükség a mezőgazdasági, állattartási tevékenységedben. A drón olyanokat is észrevesz a magasból, amit te nem látnál vagy csak körülményesen tudnád megoldani. Például a fákon a gyümölcsök épségét.

drón felvétel az állattartásban

Építkezés ellenőrzése drón felvétel segítségével


Hasznos lehet az építő iparban is a drón mindent látó szeme. Mondjuk, ha építőipari vállalkozásunk van és nem tudunk jelen lenni rendszeresen az egyes építkezéseknél, akkor ellenőrizhetjük a munka folyamatát egy drón videóval. Számunkra volt olyan megkeresés is, hogy egy magánszemély drón felvételt kért az újonnan épülő ingatlanáról.
A távolsági korlátokat szuperül megoldja a drónos videózás.

epítkezésről drón felvétel

Drón videó és az ingatlan eladás


Ha már az ingatlanoknál tartunk, akkor nagyon jól hasznosítható a drón videó az ingatlan eladásban. Míg a fényképek nem tudják igazán visszaadni a teret és a fontosabb részleteket, addig a drón teljes valójában adja el az ingatlant. Jól bemutatható a hozzá tartozó kert és a hát teljes képe felülnézetből. Bemutathatjuk a környéket is, hiszen ez is vonzóvá teszi a házat. Nagyobb alapterületű, például gyárak, műhelyek is könnyedén bemutathatók.
Készíts látványos videókat és szerezz több ügyfelet ezzel az egyedi megoldással!

ingatlan eladás drón videóval

Sportesemények rögzítése


A sportesemények többségét nehéz egy pontból videózni, hogy a teljes képet lássuk. Egy légi videó azonban a teljes pálya hosszát láthatóvá teszi például egy Dh bringa vagy egy motor cross versenyen. A látványos ugratókhoz a legjobb szögbe irányíthatók a drónok anélkül, hogy zavarnák a versenyzőket. Megörökíthetjük vele a gyermekünk első versenyét vagy akár egy általunk szervezett sport eseményt. Engedjük el a fantáziánkat, mert itt igazán látványosan bemutathatjuk az általunk kedvelt sportágat.

sporteseményről drón felvétel

Drónos reklám videók


Ne csak képekben és telefonos videókban gondolkodjunk, ha reklámról van szó. Van egy termékünk vagy egy szolgáltatásunk, amit el szeretnénk adni? Mutassunk valami igazán látványosat! A drón videó még egy ruha fotózást is igazán látványossá tud tenni. Hogy miért? Olyan szemszögből mutatja meg a ruhát, amiből ritkán vagy egyáltalán nem látjuk. Akár egy repülő bogárnak is érezheti magát a vásárló, aki körbe pásztázza a modellt minden szemszögből. Hogyan áll rajta a ruha, közelről nézve milyen az anyaga, minden apró részlete.
A drón videó megadja azt az élményt a vevőnek, mintha élőben látná a termékünket vagy a szolgáltatásunkat. Egy ilyen reklám videóval biztosan kitűnünk majd a versenytársak közül és a vevőinkben is elérhetjük a Hűűhaaa.. érzését. Tehát maradandó reklámot közvetítünk, így biztosan hosszú távra magunkra tereljük a figyelmet.


A legjobb kategóriás drónokkal jó minőségű felvételeket tudunk készíteni, ami tükrözi majd a cég igényességét is. Ne adjunk alább a minőségből ezen a területen sem!
Nálunk az egyik legjobb minőségű drón és videós munkáját tudod igénybe venni. Ha szeretnéd a felsorolt drón felhasználási területek valamelyikét igénybe venni, vagy saját ötleted van, akkor keress fel minket bizalommal! Győr-Moson-Sopron megyében és vonzáskörzetében állunk rendelkezésedre.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük