Drón Rendezvényfelvétel

Drón Rendezvényfelvétel

Manapság egy komolyabb rendezvény már szinte teljesen elképzelhetetlen drón felvételek nélkül, de egyre több családi eseményen is részt veszünk. Ez em is meglepő, hiszen a drónok olyan különleges nézőpontból mutatják be a világot, amire semmilyen más eszköz nem képes ennyire költséghatékonyan.

Mutasd be Te is a rendezvényed ebből a különleges nézőpontból

A drón rendezvényfelvétel szolgáltatásunkat egyre többen keresik, hiszen az így készült videók nem csak vágóképnek, de önálló videónak is kiválóak. Az új perspektíva teljesen más hangulatot hoz létre, hiszen ebből a szemszögből ezelőtt csak nagyon ritkán láthattuk a rendezvényeket. Azonban ma már szerves részévé váltak a rendezvény felvételeknek.

Megfizethető, precíz, rugalmas

Még nem tudod, hogy miért pont minket válassz? Mostanra viszonylag sokan készítenek légi felvételeket, hiszen a bevásárlóközpontokban már néhány tízezer forintért lehet olyan drónt vásárolni, ami képes videókat készíteni. Azonban ezek az eszközök esetleg az otthoni mókázáshoz jók, mert nem minősülnek professzionális eszköznek. Persze nagyon sok a profi pilóta nagyon jó eszközzel. Neked pedig erre van szükséged.

Nekünk egy DJI Inspire 1-es drónunk van, ami 4K kamerával és egy 3 tengelyes professzionális gimballal van felszerelve. Élő, vezeték nélküli HD képátvitelre lépes a DJI Lightbridge-en keresztül. a kamera maximális videó felbontása 4096 x 2160 @ 60 fps. Vision Positioning (mely a látványra alapozó pozicionálási jelent) rendszer GPS-t nélkülöző, vagy beltéri repüléshez , így még széles körűbben tudjuk kihasználni a drón felvételek nyújtotta lehetőségeket. A szénszálas karoknak köszönhetően biztosan mozog a magasban és áll ellen a széllökéseknek. A DJI Inspire 1 egy könnyű, de mégis strapabíró eszköz, ami nagyon rugalmasan használható.

Számunkra fontos a rugalmasság, hiszen mi magunk is tudjuk, hogy sok kiszámíthatatlan élethelyzet adódhat, ezért arra törekszünk, hogy erre a legjobban reagáljunk. Persze ez nem mehet a precizitás kárára, hiszen a minőségi végeredmény a legfontosabb.

Drón rendezvényfelvétel elkészítéséhez keresel partnert? Számodra is fontosak az előbb felsorolt tulajdonságok? Szeretnéd biztos kezekben tudni a munkát? Akkor kérj tőlünk árajánlatot. Bízunk benne, hogy lesz lehetőségünk együtt dolgozni.