Sopron drónfelvétel készítés- Interjú

Te is szeretnél drón felvételeket készíttetni? Keresed még a megfelelő partnert hozzá? Sopron drónfelvétel készítés kapcsán készített interjúnk a segítségedre lesz ebben. Ismerd meg az egyik megbízónk véleményét, tapasztalatait.

DrónFelvételSopron: Kedves Andi! Köszönöm, hogy időt szakítottál erre a beszélgetésre. Talán kezdjük is azzal, hogy mivel kapcsolatban keresetél meg minket?

Andi: Egy helyi ingatlan iroda vezetője vagyok és azért vettük fel Veletek a kapcsolatot, hogy az értékesítésre szánt ingatlanokról készíts felvételeket.

DrónFelvételSopron: Miért döntöttetek úgy, hogy ezt a megoldást választjátok?

Andi: Nagy a verseny a piacon. Sokszor egy ingatlant nem csak mi, hanem más irodák és a tulajdonos is értékesít, így nekünk fontos, hogy a mi hirdetéseinkre jelentkezzenek az érdeklődők. Azt tapasztaljuk, hogy általában ugyan azokkal a képekkel dolgoznak a kollégák, mint amit a tulajdonos is használ. Ezekkel pedig több gondunk is volt.

Egyrészről gyakran nem jól mutatják be az ingatlant. Természetes, hogy az előnyök kidomborítása a cél, de ha nem jól van bemutatva az ingatlan, akkor azzal csak félre vezetjük az új otthont keresőket és raboljuk mindenki idejét.

Másrészről pedig a sablonosság. Ha több kolléga is értékesíti, akkor az azt jelenti, hogy akár több tucat hirdetés is fent lehet a neten ugyan azokkal a képekkel. MI szeretnénk ezek közül kitűnni és már a hirdetésben többet adni, mint mások.

DrónFelvételSopron: Üzleti szempontból ez egy nagyon jó gondolat! Eddig hány alkalommal készítettünk Nektek felvételt?

Andi: Körülbelül két tucat alkalommal. Természetesen nem minden értékesítendő ingatlanukról csináltatunk felvételt, hiszen vannak esetek, amikor nem éri meg vagy a meglévő képek is elég jók.

DrónFelvételSopron: Miért pont minket választottatok?

Andi: Mindenképpen helyi szakembert szeretünk volna, hogy ne hetekkel előre keljen időpontot egyeztetni. Itt Sopronban még nem olyan nagy a választék Drón pilóták körében, de akkor is Titeket választottunk volna, ha országos szinten nézzük. Legalább is utólag abszolút ezt mondom.

Mind ezek mellett nagyon tetszett, hogy az első pillanattól kezdve nagyon segítőkészek voltatok. Pedig én nagyon sok kérdést feltettem. Soha nem éreztem, hogy ez már nem fér bele. És ez azóta is így van.

DrónFelvételSopron: Milyen jellegű felvételek készültek?

Andi: Zömében kültéri. Bemutattuk az ingatlant és a környéket is. Bár voltak esetek, amikor bent is készítettünk felvételeket, mert a nagy tereket így jobban be tudtuk mutatni.

Leginkább fotókban szoktunk gondolkodni, de néhány ingatlan esetében már videót is készítettünk. A jövőben is azt tervezzük, hogy ennél a felállásnál maradunk.

DrónFelvételSopron: Alkalmanként mennyi időt kellett a közös munkára szánnod?

Andi: Általában utazással együtt egy óra alatt megvoltunk. A helyszínen találkoztunk és elmondtam, hogy mit szeretnék látni Te pedig elkészítetted. Ennyire egyszerű. J

DrónFelvételSopron: Kedves Andi! Még egyszer szeretném megköszönni a válaszaidat. Úgy gondolom, hogy az új érdeklődőink számára is nagyon hasznosak voltak.

Andi: Nagyon szívesen és örülök, hogy segíthettem!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük