Kata és Balázs interjú a drónnal készült esküvői videó készítéséről

DrónFelvételSopron: Kedves Kata és Balázs! Először is még egyszer szeretnék gratulálni Nektek! Köszönjük szépen, hogy időt szakítottatok erre a beszélgetésre! Két héttel ezelőtt volt életetek egyik legnagyobb napja, melyen mi készítettük a légi felvételeket. Most ezzel kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni. Az első az lenne, hogy miért döntöttetek úgy, hogy szeretnétek légi felvételeket is?

Balázs: Bevallom inkább én forszíroztam, mert Nekem nagyon tetszenek az ilyen felvételek. Nekem is van egy kisebb drónom, amivel néha készítek képeket, videókat, de egy ilyen eseményre kevés lett volna. Na meg persze nem is lehetek egyszerre jelen mind a két szerepben.

DrónFelvételSopron: Kata, számodra mi volt az ok, amiért szeretted volna a légi felvételeket?

Kata: Igazából nekem is nagyon tetszenek az ilyen képek és videók, de Balázs volt az értelmi szerző. Utólag nagyon örülök, hogy így döntöttünk, mert nagyon tetszik az eredmény. Jól visszaadja az esküvőnk hangulatát.

DrónFelvételSopron: Csak mi voltunk jelen a nagy napon vagy volt fotós a földön is?

Kata: Volt hagyományos esküvői fotózás is, mivel egy drónnal nem nagyon lehet olyan csoportképeket vagy beállított képeket készíteni, mint amilyeneket szerettünk volna. Vagyis biztosan lehet, de felesleges lenne erre pazarolni az időt, hiszen addig a magasból és készíthet felvételeket.

DrónFelvételSopron: Mi a tapasztalat, sok vizet zavart a drón az eseményen?

Balázs: Egyáltalán nem! Mintha ott sem lett volna. Bár mi egymással és a násznéppel voltunk elfoglalva, de én úgy gondolom a vendégeket sem zavarta. Legalább is eddig még senki nem mondta.

DrónFelvételSopron: Hogy tetszik a végeredmény?

Kata és Balázs: Imádjuk!

Kata: Őszintén mondhatom, hogy azóta többször megnéztem és még nem sikerült kibírnom sírás nélkül. Nyilván ez a nap minden pár életében az egyik legfontosabb, de amikor ott van az ember alig tudja felfogni mi történik. Csak úgy pörögnek az események és máris vége a napnak, viszont amikor visszanéztem egy kicsit jobban el tudtam mélyülni a pillanatban. Nagyon megható volt.

Balázs: Bár én nem sírtam, de számomra is nagyon szívhez szóló volt. 🙂 Csodás újra látni a feleségem a gyönyörű ruhában, ahogy tündököl és a sok embert, akik mind velünk örülnek. A videó nagyon jól visszaadja ezt az élményt!

DrónFelvételSopron: Miért ajánlanátok másoknak is a drónnal készült esküvői videó készíttetését?

Kata: Mert a más perspektíva tényleg teljesen megváltoztatja az esküvői videó hangulatát! Csak meg kell nézni egy „hagyományosat” és egy drónnal készültet. Szerintem érezhető a különbség. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a földi felvételek rosszabbak, csak azt, hogy amiben van egy kis madártávlati szemszög is az izgalmasabb. Legalább is számunkra.

DrónFelvételSopron: Kedves Kata és Balázs. Még egyszer szeretnénk megköszönni az interjúra szánt időtöket és a válaszaitokat. Sok boldogságot kívánunk a közös élethez!

Kata és Balázs: Köszönjük szépen és nagyon szívesen!

Kata és Balázs nem szerették volna, hogy az esküvői videó nyilvánosságra kerüljön, mert túlságosan személyesnek érezték, de a fenti beszélgetéssel szerettek volna hozzájárulni ahhoz, hogy a többi pár könnyebben tudjon dönteni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük